News

Virtual reality and Stereoscape featured in The Outcome -magazine

By 6th September 2016 No Comments
Virtual reality experiences

Future Group, the Nordic distributor of Autodesk products, is presenting Steroscape and virtual reality in it’s latest issue of the Outcome magazine. The webmagazine for Future Group’s customers and distributors published in June articles presenting the opportunities of VR for industry use. Another article presented Stereoscape’s virtual solutions.

Read the article about virtual reality in The Outcome.

Read the article about Stereoscape in the Outcome.

Autodeskin –ohjelmistojen pohjoismaiden maahantuoja Future Group julkaisi kesällä sidosryhmilleen suunnatussa The Outcome –verkkolehdessä artikkelit Stereoscapesta sekä virtuaalitodellisuuden lisäarvosta teollisuudelle. Molemmat artikkelit julkaistiin myös suomeksi.

Lue artikkeli virtuaalitodellisuuden lisäarvosta The Outcome –verkkolehdestä.

Lue artikkeli Stereoscapesta The Outcome –verkkolehdestä.