Stereoscape

Blog

Muotikauppa digitalisoituu

(last update 7 years ago)
“Dress the Dancer – Stereoscapen muotikaupalle kehittämä interaktiivinen konsepti, jossa katsoja voi puhelimensa avulla vaihtaa näytöllä näkyvän tanssijan vaatteet, ja samalla vaikka tilata myös itselleen asuista mieluisimmat”

Digitalisaatio on muotikaupassa paljon muutakin kuin verkkokauppaa. Digitalisaatio tuo parhaimmillaan myymälään lisää tietoa, lisää palvelua, lisää valikoimaa ja ennen kaikkea lisää elämyksiä.

Steroscapen asiantuntijat kertovat uusimmassa Muotimaailma –lehdessä (3/2016) omia näkemyksiään siitä, mitä kaikkea digitalisaatio voi parhaimmillaan muotikaupalle mahdollistaa. Lehdessäkin mainittuja sekä muita keräämiämme esimerkkejä huikeista digitaalisista ratkaisuista muotikaupassa löytyy alla olevien linkkien takaa.

Digitaalinen myymälä on näyttöjä, digipeilejä, virtuaalisia sovituskoppeja jne. :

Myös ikkunat ovat interaktiivisia:

Virtuaalitodellisuus tuo muotinäytökset myymälään:

Wow –elämyksiä ja parempaa palvelua projisoinneilla:

Ammattiostajakin hyötyy digitalisaatiosta:

Kaikki yllä olevat esimerkit todistavat vahvasti sitä, että digitalisaatiolla on paljon annettavaa myös muotikaupalle. Kaikki esimerkit ovat myös ulkomaisia. Mielenkiintoista onkin nähdä kuka luo ensimmäisen todellisen puheenaiheen ja digitaalisen wow-elämyksen Suomessa –me Stereoscapessa olemme mielellämme auttamassa siinä.

Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

Read more

Susann Hartman porvoon kaupunki

Porvoon virtuaalitaidemuseossa taiteella saa leikitellä

Porvoon kaupunki on yhteistyössä Stereoscapen kanssa toteuttanut virtuaalisen taidemuseon, joka lanseerattiin joulukuussa 2023. Virtuaalimuseossa sekä porvoolaiset että matkailijat pääsevät tutustumaan paikallisiin taideaarteisiin. Kulttuuripalvelujen päällikkö Susann

Read More

Order our newsletter